top of page

Onze vrijwilligers

Maxine S.

Maxine S.

Vrijwilliger - Voorzitter

Mijn naam is Maxine, ik ben 24 jaar en woon in Brasschaat sinds 2015. Zelf heb ik mijn jeugd niet veel in de HobNob gespendeerd, maar vanuit mijn passie voor jeugd en horeca heb ik in mijn ogen wel een beentje voor. Via mijn studenten werk bij de jeugddienst van Brasschaat ben ik hier dan ook terecht gekomen. Samen met een fantastisch team zorgen wij voor alle uitgaansnoden van de jeugd in Brasschaat, hopelijk tot snel!

Rik V.

Rik V.

Vrijwilliger

Ik ben Rik, 21 jaar oud. Sinds 2022 ben ik actief bij de vrijwillige brandweer van Brasschaat. Ook voetbal ik al vanaf het 1e leerjaar bij K.S.V.B Driehoek en ik ben ook al een aantal jaar leiding bij Chiro Driehoek.

Berten S.

Berten S.

Vrijwilliger

Hey, mijn naam is Berten. Ik ben 19 jaar oud, en ik wil zo als de rest van de vrijwilligers nieuw leven in Hobnob krijgen. Je zou me kunnen kennen van chiro Brasschaat Centrum waar ik leider ben.

Simon H.

Simon H.

Vrijwilliger - Graphic design

Ik ben Simon, 21 jaar en student marketing en communicatie support. Ik heb altijd in Brasschaat gewoond en ben mee in het HobNob team gekomen omdat er jammer genoeg steeds minder en minder te doen valt voor de jeugd in Brasschaat. Ik wil dat de jeugd zich thuis voelt bij ons!
In mijn vrije tijd ben ik leider bij scouts Jobertus, speler/trainer bij KSVB Driehoek. Ben ik niet in Brasschaat? Dan vindt je me waarschijnlijk terug ergens op het kiel. ;)

Viktor H.

Viktor H.

Vrijwilliger

Al jaren probeer ik via de jeugdraad en de Chiro mee leven te blazen in HobNob, maar vanaf nu ook binnenin HobNob zelf. Ons jeugdhuis ligt op een perfecte locatie met een mooi gebouw, laten we daar gebruik van maken!

Jef B.

Jef B.

Vrijwilliger

Hallo ik ben Jef 22 jaar en een student graduaat orthopedagogische begeleiding. Naast studeren beleef ik heel veel plezier in de scouts waar ik sinds mijn 6 jaar actief ben en ook met voetbal kan ik me enorm amuseren. Samen met dit fantastische team wil ik hobnob opnieuw hobnob maken. Een plaats waar je als jongere kan feesten en plezier maken. Zelf ben ik hier vroeger veel geweest samen met mijn vrienden. Dus laat hobnob niet op jou wachten en wij zien je op onze volgende activiteit ;)

Seppe V.

Seppe V.

Vrijwilliger - Sociale media

Ik ben Seppe, bijgenaamd Bracke, 20 jaar oud en studeer Toegepaste Architectuur. Al van kleins af aan ben ik in de wijk Driehoek te vinden. Op het voetbalveld bij KSVB Driehoek en als leider bij Chiro Driehoek. Ook bij Jeugdhuis HobNob ben ik kind aan huis. Nu zet ik me in om dit fantastische jeugdhuis nieuw leven in te blazen. Laten we samen HobNob terug op de kaart zetten en een geweldige plek creëren voor de Brasschaatse jeugd!

Jarne C.

Jarne C.

Vrijwilliger

Grijp je vast, Hobnob-fans, want er staat een revolutie op het punt te beginnen! Het is met immense vreugde en een tikkeltje absurditeit dat ik, Jarne, mijn intrede samen met enkele andere kameraden als de nieuwe heerser van Jeugdhuis Hobnob! 🎉👑

Naast het openhouden van een jeugdhuis en het leiden van Chiro Driehoek, ben ik ook in de weer als Preventieadviseur.

Als fervent skiër weet ik maar al te goed dat het leven draait om het vinden van de meest uitdagende hellingen en het verleggen van grenzen. Net zoals ik op de piste de steilste hellingen trotseer, zal ik ook in het jeugdhuis alles uit de kast halen om jullie de meest onvergetelijke avonden te bezorgen. 🎿

Wie heeft er zin in een nieuw tijdperk van Hobnob-magie? 🌟 Let's go!

Niels F.

Niels F.

Vrijwilliger

Ik ben Niels, 22 jaar en woon al heel mijn leven in Brasschaat. Vooral in de wijk Driehoek ben ik altijd te vinden. Ik heb dan ook van kleins af in de chiro gezeten en ook op de voetbal krijgen ze mij niet meer weg. Omdat er steeds minder plaatsen zijn voor de jeugd in Brasschaat om plezier te hebben, wil ik mij daarom graag inzetten om van hobnob terug een unieke en leuke plek te maken .

bottom of page