top of page

za 29 jun

|

Brasschaat

N-VAt (Gratis vat)

Op 29 juni organiseren we een speciaal evenement waar iedereen naar uitkijkt: 'N-VAt ('n vat). Het belooft alvast een geweldige avond te worden vol gezelligheid, plezier en natuurlijk een gratis vat bier!

N-VAt (Gratis vat)
N-VAt (Gratis vat)

Tijd en locatie

29 jun 2024, 21:00 – 30 jun 2024, 03:00

Brasschaat, Turfaard 1, 2930 Brasschaat, België

Over het evenement

Op 29 juni organiseren we een speciaal evenement waar iedereen naar uitkijkt: 'N-VAt ('n vat). Het belooft alvast een geweldige avond te worden vol gezelligheid, plezier en natuurlijk een gratis vat bier!

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door Jong N-VA Brasschaat. Kom samen met je vrienden naar HobNob en geniet van een avond waar de drankjes niet ophouden. Dit is de perfecte gelegenheid om oude vrienden te ontmoeten, nieuwe mensen te leren kennen, en simpelweg te genieten van de relaxte sfeer van ons Brasschaatse jeugdhuis.

We zorgen voor een goed gevulde tap, zodat niemand dorst hoeft te lijden. Daarnaast zal er muziek zijn die de hele nacht doorgaat, zodat je niet alleen van de drankjes kunt genieten, maar ook lekker kunt dansen. Of je nu een vaste bezoeker bent van HobNob of nieuw bent, iedereen is van harte welkom. Het belooft een onvergetelijke avond te worden, dus zet 29 juni alvast in je agenda en kom langs voor een geweldige tijd!

We kijken ernaar uit je te zien!

Met vriendelijke groet

Jong N-VA Brasschaat

Adres: Jeugdhuis HobNob - Turfaard 1

Contact: Instagram - @jongnvabrasschaat

Tot dan!

Deel dit evenement

bottom of page